TAKVI SMO

               Nismo pošteno ni raskitili božićna drvca, ma nismo stigli svima ni čestitati Novu, a u pojedinim trgovinama već vise maske za predstojeće maškare! Ma što maske? Gledam već se prodaju i uskršnje pogače! A valjda se bojimo da ne zakasnimo ili što već! Pa kako onda čovjek i može znati kad što spada kad istovremeno imamo ponudu sa maškare i Uskrs?! Ah, što se može, pokupili sve tuđe navade, takvi smo….

           Nego, nešto sam htjela reći….aha! Upravo tim prvim maskama u izlozima poveli se i mi sami…. auh, kakve ideje….kao da nam je, ovako djetinjastima, puno i trebalo….ehehehehe….

           A što reći? Kreacije već viđene…ali ne u ovom izdanju….

                                                         

             ….a još manje u ovom izdanju….

                                                                    

             No, no, ako je samo za maškare, bit će mu oprošteno…..ehehehehe… Mada, ima i originalinih…

                                                          

              …..i još originalnijih….

                                                                   

            …..što je – je….

                                                          

            …..može se reći da i simbolike u tome ima! Samo, kakvu li simboliku poručuju ove tri maškare…

                                                          

            ….to mi nikako nije jasno! A vama?

Ovaj unos je objavljen u Pomalo o svemu. Bookmarkirajte stalnu vezu.

100 odgovora na TAKVI SMO

 1. Samson49 napisao:

  in spe..jes ti poludio???kakvo donje rublje??mislim da nebi istrpile saunu između bataka…i vid ti našeg @Premijera??bio on vražičak…da mi ga pitat..jel prvo pogledo prema licu..jer i pratri nose halje..ili je pouzdo se u intuiciju pa čirio direktno?? :-))))))))))))))))))))

 2. sanjalica napisao:

  A sad, da i ja kažem koju! Prvo i osnovno: ako su članci tanki, ne znači da su i bataci, osobito ako se tamo negdje o nekakvoj ptici radi, je li. Drugo, a jednako osnovno: što će časnama donje rublje tipa podvezica, tangica i slično, kraj tolikih halja i još k tome nema tko ni gledati?! Svašta! Ajde, da vas sad čujem!

 3. Ante napisao:

  @Sanjalica: Ja, eto, podviriva, hahaha! Ali od pustih podsuknji (zove li se to tako?) nisan moga ništa vidit!

 4. in spe napisao:

  @sanjalice,niti to baš neko oružje hahaha…ako već pokazujete članke,lipo je znat da ispod halja nema,druge obleke,a onda,je promaja,…otpada problem i sa saunom….što priča,@Samson.. :-))))

 5. Samson49 napisao:

  Hahahaha hahahaha ..in spe..jes vidio??kako li se tica sad raspi.toljila??..pored toliko halja??..upravo priznala da im paše promaja u ventilacijskom i vodovodnom sustavu..jer bi se u protivnom pregrijale ukrasne lampe..hehehehe

 6. in spe napisao:

  @Samsone,nije dobro,vidiš @sanjalica,se odala da,ne treba,puno razgrtati,samo dignuti hahaha…al\’ kaže da nema tko,ni podvirivati,pa je mirna,jedino premijer ka prvi od jednakih, se usudiaj reć da je podviriva,i nama htio smuljati..:-)

 7. in spe napisao:

  PS. Samsone,jesi čuo šta o @marici,jeli živa,ili i ona proživljava ovo probiranje,premijerkino. :-))

 8. mary2210 napisao:

  @Speiću ..tu sam ja ne brini:-)))) Upravo se smijem vašoj zagolicanoj mašti hheheh @Sanjalice da su opatice u badićima manje bi raspravljali…ovako si im samo smjestila:-)))) Batci …podvirivanje …rublje …podsuknje…hhehehe …grickanje palca ! Lako li se zakure …a premijer stari vuk …nadoljeva kerozinom :-)))

 9. Samson49 napisao:

  Hahahaha..in spe..pusti Ticu,to ona samo tako kaže..lako je Premijeru..on ka javna osoba ima privilegije..pa podviruje..đava ga odnija..i još se oblizuje..i ne izazivaj previše Maru,nego joj se pod hitno ulizuj…pa neču valjda se ja morati žrtvovati…;-))))))))))))))

 10. Samson49 napisao:

  En ti vraga..sad Mara potpaljuje??:-)))))))))))..ali u jednom je u pravu..da su ove tri obukle badiče..issomiki..mi bi se istog trenutka razbježali na sve tri strane..:-))))))))))))))

 11. in spe napisao:

  dan,Samsone 🙂 neznam kako sad misliš,na sve tri strane,hehehe…kad ima četiri,i zašto bježanija. :-)) Možda bolje,da su tu kola HITNE,ako zatreba intervencija…hahahahaha

 12. Samson49 napisao:

  in spe…pa tri strane..jer nečemo valjda morat potegnut na njihovu stranu??..a bežanija zato..što bi nas moglo zabljesnut ono što bi vidjeli..hehehehe..eeee moj prijatelju..samo nam se premijer ne može poplašiti..hrabar je on,pa to ti je..doduše u ove tri bi se imalo što uvatiti..:-)))))))))))))))))))

 13. Samson49 napisao:

  A da mi zažmirimo..pa čapaj što ti dođe pod ruku?? :-)))))))

 14. in spe napisao:

  Samsone,ja neznam šta je to..pa naše cure bi trebale nas voljet najviše na svitu,hahah i okolici,samo nas dvojica,nešta ko\’ bi,nebi,a ovi drugi muški izgleda sam vrebaju i eto na kraju će oni njih i odvesti..a mi ćemo se močiti u "bari" hahahaha,poslije njihovg pranja nogu :-))))))))

 15. sanjalica napisao:

  Eeeee, kako li su ova dvojica brza na priči! A kladim se da bi još brže pobjegli kad bi se trebali iskazati na djelu.,ahahaha…

 16. Samson49 napisao:

  in spe..vole one nas..samo mi to nevidimo,iz ljubavi bi nas povješale najradije na prvu vrbu..krivo im što smo mi tako puni elana,hodamo ko baletani,a to je znak..ako dođe do klinča,mogle bi obrat bostan..nevole one što smo mi tak čvrsti…:-))))))))))))))))

 17. Samson49 napisao:

  PS:jedino bi mogla bakica praviti probleme,malo je popunjenija,a time i čvršča..to ti in spe preuzmi…:-)))))))))))

 18. Brodja napisao:

  Eh,vi muški,vidim sve se nešto ko trudite,razmjenjujete mišljenja,virite u podsuknje…al ako ja dobro vidim ono neki gusan se mota oko časnih,badava vam truda..mora da ste ko ptice,otrpvali od stra\’..hahahahaha!!

 19. sanjalica napisao:

  Tako se govori, @ Milka! Ma oni se šepure kao pauni: raširili repove i kriješte da se dovde čuju! A prepali se jednog labuda…ahahaha

 20. mary2210 napisao:

  @Hehehhe..dečki…vidim da ne treba ništa dodati :-)))) Cure su sve rekle …

 21. Samson49 napisao:

  Ajjmeeee..taman sam na dobrom putu..da zaključimo viječanje..kad dođe Milka i iskumuša sve na jenu kamaru..cccc,da znaš..više nisi slatkica..:-))))))))))))..sad je bakica moja nova slatkica..znam znam..reči čete,neče iči..ali..ako ništa drugo..nemere me uvatit ako što usosim..:-)))))…a ti Tico sunce ti tvoje..sad si smogla hrabrosti da se pojaviš??:-)))))))..Maro tužit ću te in speu..da znaš..:-)))))))))))

 22. mary2210 napisao:

  @Samson …nemoj Speu …please ! :-)))))

 23. Ante napisao:

  @Samsone, ča je sad? Je li ti to Milka stala na žuj?! Hahaha!

 24. sanjalica napisao:

  Ehehehe…sve se meni čini da će ovaj paun nahebati…malo od @ Milke, pa malo od @ In spea…a od koga sve ne…pa i od mene!

 25. in spe napisao:

  Ma,Milka,gusan,haha pravi,ako je po kljunu nadat se.. neće bit loš…hahaha @marice,nećem se više zekati,ti si mlada punica,ne samo kao punica,nego…kakogod pogledaš! :-)))

 26. Ante napisao:

  @Sanjalica: Koga ti zoveš paunon? Ni vajda Samsona?! Hahaha! Paun!

 27. Samson49 napisao:

  Vid ti vraga..?? in spe ima pravo..krivo vama što je u pauna lijepo perje..i smeta ovoj ženskadiji paunov kljun..:-)))))).. tica ima što za govorit??ccccc..a kad dođe do gustog da petama vjetra..:-)))))))))))

 28. Samson49 napisao:

  in spe..Nahebo si..Mara nije samo punica..več i baka,a za baku je malo preživahna…:-))))))))))))

 29. in spe napisao:

  Pa @Samsone,dobro jutro! Vidiš,po tekstu,da sam ugledao,pravo @maricu,i da nebih,napravio zijan-lipo,preventive radi velim,lipa,punica,još lipša bakica,nečem se zekat,jer…vrlo,vrlo je živahna… :-)))))))))

 30. Samson49 napisao:

  in spe…hmmmm..imaš ti pravo..ne treba vraga za uši vući..i čestitam..taktika umiljavanja ti je dobra..nemere se sa njom oštro..Mara je odrasla na mandarinama,puna vitamina..a da vidiš kak se raznježi kad joj potiho zapjevuškiš??Da se smrzneš od iznenađenja…:-)))))))))))))))))))

 31. mary2210 napisao:

  Hahahha..tračeri …još najviše 4 tjedna …pa tek baka ! Akobogda, bude sve u redu …biće meze i cuge heheee Vidim još se vrtite oko pauna …hehhee…ko se to šepuri ! @Samson ..spavaš ..di su nove reportaže ?

 32. in spe napisao:

  veče,@marice 🙂 ma ne tračamo,nego neznam di da te stisnem,tam na facebook-u,za peijateljicu…hahaha i…eto,popit ćemo,samo neka bue sve OK-y…pozdrav,ekipi! :-)))

 33. Samson49 napisao:

  Maro sunce ti in speovo,ne skreči sa teme..ali da te utješim..kod nas kažu ..kad neko postane baka..onda joj prošo rok trajanja..ali ne ide to tebe..a ne neeee..reko in spe,ti češ ostat vječno mlada…ehhh bako bako..:-)))))))))..sad kad točno znam kad če tulum koji pripremaš..sad ču smučkat neku reportažu…:-))))))))))))

 34. sanjalica napisao:

  Pustim ja ovu dvojicu, da se onako fino uz čašicu razgora razvežu, izlane im ono što misle…zavjere kuju, pomalo snuju…i nikad kraja! Ahahaha! @ Ante, pa pauni su poznati jer kriješte…

 35. Samson49 napisao:

  Hehehehehehe..in spe..prijatelju..ima još jena što bi mogla postat baka..doduše treba još pričekat malo..eee onda se spremi da je zovemo ne tica trkačica..več tica koja je nekad imala perje…-)))))))))

 36. in spe napisao:

  Samsone,ma gle! meni se čini da ove curke nasa ko\’ malo zajebaju.. :O :-))))

 37. in spe napisao:

  Pa b(l)ogati,ako su one babe,onda se i mi smijemo malo ***citi,hahahahahahahahahahahahaha

 38. Samson49 napisao:

  in spe..što malo???ma puuuuno zahebavaju..u povjerenju..čuo ja iz povjerlivih izvora..ove nam beštije zavide što smo sitnicu stariji od njih a poletni ko mladiči..pa i jeste,stvarno smo ko lastavice..{a one bake..još malo}..ma vidi nas samo?? :-))))))))))))))))))

 39. in spe napisao:

  Eto vidiš,@Samsone,tračeri,hahaha A ja je pito…i ona ne reče..šta sad? :)))) Ma mi smo ti ko vita jela…hahahaha..možda nije baš tako al\’ falite me usta moja !!!, hahaha

 40. Samson49 napisao:

  in spe..ma znam ja to..čim mi popričamo malo nako,več tračamo..:-))))))))Nego..veš dugo nismo opaučili po našem velepoštovanom šefu??Red bi bio da ga pitamo..ima li koja zanimljiva afera u republici?? :-))))))))))))

 41. in spe napisao:

  @ Samsone,čuja sam svašta,i eto,sad dali da pišem tu…ili da pustimo još malo,neka misli kako uživa povjerenje,svojih ministrica… :-)))))

 42. Ante napisao:

  Evo "šefa" glavon i bradon! I ča sad, vas dva muzuvira?!

 43. mary2210 napisao:

  Hahahhaaa…poplašili se ! Premijeru nema nijednog..hehhehe @Spe…zaboga kako ne znaš di da stisneš ? :-))))

 44. Ante napisao:

  @Mary: Ma, oni su ti jaki samo na jeziku, a i to kad nisu na dohvatu! Za mišju rupu uvik spremni!

 45. sanjalica napisao:

  Opet netko moje perije ovdje spominje! Jasno, kad ga ne mogu operušati, onda bi da mi samo otpadne! Nema frke, neka mog perija…uzalud vam trud, svirači…ehehe..

 46. Samson49 napisao:

  in spe..nemoj sad..pusti čovika da misli kako su mu ministrice vjerne…ma vidiš i sam da nemeremo pokazat svoje kvalitete,onda če morat priznat,da su se ustrtarile..:-)))))))))

 47. Ante napisao:

  @Ohoho, evo se javija pravi! I proziva prijateja koji se ni ni oglasija! Sram te bilo!

 48. Samson49 napisao:

  Ona Tica več mučka kako da podvali i uvali premijeru..ni krivom ni dužnom..bitno je da to nismo mi..uvik smo mi za nešto krivi…nezna naš velepoštovani premijer da smo mu nas dvojica najvjerniji,a ne one beštije..ccccc..in spe..nemoj još sve da otkrijemo što znamo…:-)))))))

 49. Samson49 napisao:

  @Ante..pozdravljam premijera i iskazujem svoje poštovanje..:-))))))

 50. Ante napisao:

  @Samson: Kasno!

 51. mary2210 napisao:

  @Samson…hehheee..da čujemo najnoviji trač …kaj to znate ? :-)))))

 52. Samson49 napisao:

  in spe..prijatelju..kako sam se SLUČAJNO našo na jenom mjestu..da znaš što sam pronašo??da se smrzneš…Mara sa rakijetinom…u svim mogučim pozama…pa da vidiš što vremešna baka buduća radi?? :-)))))))))))))))))))))))))))

 53. in spe napisao:

  Ja poče čitati,pa mislio ti na tom mjestu vidio Premijera,kako "dela" mutne poslove,a on ope\’ na @maričicu,pa đe ćeš bona,to nam je jedina,što nas pazi,i sa nama lipo,i kako samo možeš takve blesavoće pisati,da je vremešna baka,evo ja sam se zacrvenio…više nego što neznam gdje da je stisnem,mislim…tam na drugom forumu. :-)))))))

 54. mary2210 napisao:

  @Spe…ovaj opet mulja :-))) Rakijicu sam dobila na poklon od jedne vrlo utjecajne ministrice… Slavonska , prava domaća…Muzivar uvijek naleti kad ga se ne zove i ne treba…i znaš šta još …rekao je da si ga ti poslao tamo da me špijunira …hehehhe…pošto ne znaš stisnut !:-)))) I nije bilo nikakvih poza …spremila sam je u komodu…pa kad ti navratiš :-))))) On neće dobiti ni kapi , ni da mu za lijeka treba ! :-)))

 55. sanjalica napisao:

  @ Marice, ma to ovaj glumac mulja…a sve ne bi li bio prvi na redu kad otčepiš bocu, rakije mislim, je li…

 56. Samson49 napisao:

  in spe..kak to sad..neznaš gdje da je uvatiš?????..Issomiki..pa zna se..ajde ajde..neču ja to širit dalje od Mns-a..:-)))))))))

 57. Samson49 napisao:

  Maro ne izvrči činjenice..nego priznaj..malo sam se prišuljao sinoć i što čujem??..samo ono…hmmmm hik..a jel dobra..sdhgejjj..daj jo jooo jooš jednnnu..:-)))))..to ti i jedna opče poznata ministrica oma iza premijera..iz sigurnosnih razloga neču reči da je to Milka,dobrano se raspištoljile…a da ne kažem da me dotična pokušala podmitit i potkupit sa tacnom fino narezanog kulena…ccccc..sve pomislile kako sam ja potkupljiv…:-)))))

 58. mary2210 napisao:

  hahhaaha…a nećeš reč koja je iz sigurnosnih razloga…pa onda se izlaneš da je Milka :-)))) E nećeš dobit više nikad …kulena …ni kulenove seke hehhee . Premijer još uvjek slavi zbog svog kandidata …mi se malo opustile …mislile neće saznat …a ti sve izbrbljaš ! :-))))

 59. mary2210 napisao:

  @Samson … pomagaj ! :-))))Čini mi se da se i In spe prišuljao tamo kod kulena i rakijice …hehhehe! Deder mi to istraži malo …da ne nadrapa neko nedužan ! :-)))))

 60. mary2210 napisao:

  Hej zaboravih nešto :-)))) Akcija kodnog imena " Dosta korupcije " :-))))

 61. in spe napisao:

  :O di je korupcija,hahaha..e\’ malo,sam sam potegao,šljive…ima još…hahaha mare,pozdrav,tebi i ekipi :-))

 62. mary2210 napisao:

  @Samson…delaš li na slučaju ? :-)))) Očekujem izvješće čim prije …hehehhe nemoj da premijera zovem ! Provjeri mi Spea podhitno…ne promile , hehhee…nego …. šššpsssšspssššš :-)))))

 63. in spe napisao:

  E\’ ovo nisam još vidio,stalno vodim brigu,da joj se umilim(:O),a ona,da Samson mene provjeri, šta je to? :-))) Ima neka veza,možda ipak Zagorska…hahahahaha

 64. in spe napisao:

  PS: ako,još jednom pročitam,da se stalno sa premijerom prijetite,ja onda pod tim podnebljem ne bu više.. .:-) Šta je on "baba roga"????

 65. mary2210 napisao:

  @Spe ..pa otkud znamo da si "tamo " ti?:-)))) Nema slike …hhehehe…moraju se i zagorci malo pomagat …a ercegovci ih podučit tome…Ma nema mi Samsona…izgleda da se ozbiljno primio istrage :-))))

 66. mary2210 napisao:

  Nije premijer baba roga …c ccc Spe…pa samo je premijer , čvrste ruke , riječi i djela…I nekako mu ministrice najviše vjeruju…za razliku od raznoraznih spletkaroša …:-))))))

 67. Samson49 napisao:

  in spe..u svhu tvog informiranja,evo izjavljujem da sam ispunio zadatak..Mara oče da ja preuzmem provjeru tebe,jer ima tamo gdje ona tajno švrlja,jedan tip što ona misli da si ti..i sad ti ta beštija mene nagovara da to preispitam..u njenu reviju ja sam išo jer si ti to tražio,inače ja tamo ne idem {facebook},i imam što za vidit??A to isto da kažem..Mara oče da diskreditira našeg velepoštovanog premijera..meni je tamo rekla kako mu gradonačelnik u financa problemima pa sakupljaju dobrovoljne priloge..cccc Mara veča mutikaša nego izgleda…:-)))))))))))))

 68. Samson49 napisao:

  PS:Kako god Mara navaljivala nisam htio prihvatiti zadatak…issomiki pa nisam ja dvostruki agent…:-))))))))))

 69. in spe napisao:

  Samsone,da bi riječ..vjerujem ti od A-Ž,znam ja da ti nebi,mislim ako ne može…vidiš ti kakva je ona misli,da sam i tam,a sad znam da i tamo zavodi i onda šutne nogom,hehe..može joj bit,kad kaže da smo mi kao banana…što stariji sve mekši…. :-)))))))))))

 70. in spe napisao:

  PS: mogao bi i meni ko\’ prijatelju reć,šta si sve otkrio,i na kakv si skandal naišao!!! :-)))

 71. Samson49 napisao:

  in spe…eeeee..neznaju one da smo mi baš suprotno očvrnuli ko stijene..mi smo ko staro vino,što stariji to bolji..:-))))))))))) a to kake nepodobštine one sprovode tamo,ka i još neki,sve ču ja to u reportaži objavit,još da prikupim neke slike ..{Kao dokaz naravno} :-))))))))

 72. in spe napisao:

  Ma, hebiga,@ Samsone,znale il ne znale,jesmo li čvršći,ili mekši,one sve koliko ih ima nas ne bendaju,a izgleda da nisu i vidjele ništa,sam kukaju i zazivaju "premijera" :-)))) Sad sam bija na BigBlog-u,tam @arabica,a ođe,@ maričica,stalno hoće,premijera,a ti @Samsone,piši reportaže, :-)))))))))))

 73. Samson49 napisao:

  in spe..vidim od ovih naših koka ni traga,ni volje..nike koristi..morat čemo tražit nešto aktivnije..nemere to tako..dok se one zapale,proči če nam mladost..:-)))))))))))))))))))

 74. in spe napisao:

  Ma neće bit Samsone tako. Zar ti ne čitaš šta,moja, :-)) @maričica piše, :-)))))))))) da je premijer: " od riječi i djela"-neznam,dal o nama tako misli hahahaha

 75. Samson49 napisao:

  in spe…ruku na srce..taj premijer zna sa kokama,iako ponekad izgleda ko pravi pijetao..ali bez panike,pijetlovi nose jaja,ali se ne liježu se pilići..hehehehehe

 76. mary2210 napisao:

  Hheheh…kuknjave i jada ! Kakvo zavođenje Speu…kaj još nisi zaboravio onaj ples iz Samsonove reportaže…c..ccc…šta radi ta virtuala ? :-)))) @Samson …hehehe..mora se znati ko je glavni …pa i u kokošinjcu :-))))

 77. in spe napisao:

  Samsone,šta ruku na srce,bio pravi..ili izgledao kao pravi,kad on kukurikne,koke sve sa sjedala skaču,i na okup…i kad on,malo kukurikne..kao bježe…hahaha…a ptica od koke,najviše trči,ka eto nije laka koka… ups…hahahahahaha : ROLF :

 78. mary2210 napisao:

  @Speu…langsam…hehhehe..mogao bi opet na sudu završit ! :-))))

 79. in spe napisao:

  pa znam,@marice,al\’ zar se mora odmah čučnut,a @Samson…recimo, i ja, moramo serenade pjevati vam,i jope…ka da i nismo tu…hahahahaha {mislim,malo se šalim.. :-)))) }

 80. in spe napisao:

  Evo,mene mi…više slova neću upisati…kad si spomenula…treći stup VLASTI…predajem se! 🙂

 81. Samson49 napisao:

  Issomiki..mislim da imam materijala za novu priču..hehehehehe..dragi moji..za sat vremena..ali ja nisam tu..idem u drugu državu….:-)))))))))))))))))))))

 82. Ante napisao:

  Vidi, vidi In spea, ča se raskokodaka, bogati! Misli on, premijer osta bez sredstva za komunikaciju, pa neće ni vidit ni znat! E, zajeba si se malo, hahaha! A ovi muhzuvir, ča ti tobož drži stranu, a samo te u niku stvar uvajuje – neće ni on lišo proć ne brini¨!

 83. in spe napisao:

  Ma nisam se ja raskokodaka,neg…zagorac,zajeba stvar… ajd\’ odoh ja, Laku noć! 🙂

 84. goga napisao:

  jao šta ti je ovaj hello kitty man sladak….a o banani da ne pričam…no dok se ova časna baka natače labud bu joj prste sažvakal.nek ga ritne:)pozdrav:)

 85. Ante napisao:

  @Goga: Da nisan fin, ka ča jesan, reka bi ti ja nešto o banani, hahaha!

 86. goga napisao:

  Ante samo ti reci…he he znam ja skoro šta ti misliš.

 87. sanjalica napisao:

  Vidiš, @ Goge, kako nekom dobro stoji, mislim, kostim…ehehe…gotovo šarmirali javnost! Ahaha!

 88. Ante napisao:

  @Ma, ženske glave ča ste se uvatile banane?! Da vama ča ne fali?!

 89. goga napisao:

  e ante sad si ti misli…jel nama šta fali..ili mislimo jel kome šta stoji…he he.

 90. Ante napisao:

  @Goga: Stoji tako, u mene rečedu, kako se komu metne!

 91. sanjalica napisao:

  Koliko znam, uopće nisam spominjala bananu, samo sam rekla, i to u množini, da vam dobro stoji – kostim, je li…a @ Ante se odmah uhvatio banane….ma nećemo ti je mi uzeti, što se bojiš?!

 92. Samson49 napisao:

  issoooomikiiii..pa kaj su se ove dvi uvatile premijerove banane..sram vas bilo..pustite čovika..nemere stalno banana biti napeta..ostat če bez futrole…hehehehehehe

 93. Samson49 napisao:

  in spe..opet ja nevin za nešto kriv??..pogledaj ko dođe usosi stvar pa kidne..dakle..stvar je jasna,iako si je i pomoč dovela,ni to joj ne pomaže..:-)))))))))))))

 94. sanjalica napisao:

  Allooo, muuuljatoruu @ Samsoneeee, ponavljam: ni takle bananu nismo, ma ni pogledale! Evo, pitaj @ Antu!

 95. Ante napisao:

  @Sanjalica. Nisan ja reka da si baš ti spominjala bananu, ali da si Gogi malo dala ruku – jesi! A bananu van poklanjan . mislin oni kostim!

 96. Samson49 napisao:

  tico tico..ccccccsad bi ti da čiriš u Antinu kašetu..??:-))))))))

 97. goga napisao:

  neću ti ja taj kostim što će mi..to ti je ko da si mi koru dao a bananu pojeo.cccc.a ti samsone pazi da ne bi i ti došo na red.

 98. sanjalica napisao:

  Ahahahaha….ova ti vrijedi, @ Goge,…ahahaha…jesi me nasmijala! Ne sekrraj se, @ Samson ionako uvijek na redu, da ne kažem na udaru,.ehehehe…

 99. Ante napisao:

  @Goge: Je li ti to meni nešto o kostimu i banani? Ne jeden ti ja banane, nikad!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s